Yleistä

Kirkkonummen Seudun Mielenterveysyhdistys Kisu ry on 4.11.1998 perustettu noin 75 jäsenen yhdistys. Yhdistys tekee vapaaehtoista mielenterveystyötä Kirkkonummen Seudulla. Yhdistyksen tavoitteena on edistää mielenterveyden säilymistä ja palautumista ja omalta osaltaan vaikuttaa kohtuuhintaisten mielenterveyspalvelujen saatavuuteen, laatuun ja jatkuvuuteen Kirkkonummen ja sen lähikuntien alueella. Yhdistys pyrkii aktivoimaan jäseniään osallistumaan yhteiskunnan toimintoihin, kuten kuntien, seurakuntien ja muiden yhdistyksien toimintaan. Yhdistys ohjaa jäsentensä selviytymistä yhteiskunnassa, kouluttautumista ja työllistymistä. Yhdistys ei korvaa yhteiskunnan palveluita, eikä tee merkittävää liiketoimintaa.

Kisu ry tekee vapaaehtoista mielenterveystyötä Kirkkonummen seudulla. Kisu ry toimii vapaaehtoisvoimin ja vertaistukeen perustuen. Kisu ry:n toiminta rahoitetaan jäsenmaksutuloilla sekä Kirkkonummen kunnan ja Mielenterveyden keskusliiton avustuksille. Voit osallistua toiminnan tukemiseen esimerkiksi maksamalla kannatusjäsenmaksun.

Kisu ry  ja sen kautta kaikki Kisun jäsenet kuuluvat Mielenterveyden keskusliittoon, joka on valtakunnallinen mielenterveyspotilaiden, -kuntoutujien ja heidän läheistensä järjestö. Siihen kuuluu yli 190 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea ja niiden kautta yli 22 000 henkilöjäsentä. Liitto on Euroopan suurin mielenterveysalan järjestö.

Kisu ry:n jäsenille tulee automaattisesti yhdistyksen oma jäsentiedote sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvä keskusliiton Revanssi-lehti. Lisäksi yhdistyksen jäsenet voivat tilata kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Käsikädessä -lehden puoleen hintaan.

5.2.2015